Ana içeriğe atla

Sözleşme

Sözleşme

Sözleşme

Sözleşme Departmanı, sözleşmelerin programlama, ihale, sözleşme imzalanması ve takibinde sözleşmelerin yürütme ve izleme süreçlerinden sorumludur. Bünyesinde 5 bölüm bulunmaktadır.

Programlama ve Raporlama

Programlama ve Raporlama Bölümü, Birimimizin yirmi yıl süresince Sözleşme Makamı olarak edindiği deneyimi ve uzmanlığı, program ve proje tasarımlarına aktarmak için hazırlık ve planlama faaliyetlerinde görev almaktadır.

İhale

İhale Bölümü, AB tarafından finanse edilen programların Hizmet, Tedarik ve Yapım işlerine ilişkin ihale ve sözleşme imzası süreçlerinden sorumlu bölümdür.

Proje Yönetimi

Proje Yönetimi (PM) Bölümü, sözleşmelerin uygulanması sırasında Sözleşme Makamı'nı temsil eder ve Hizmet, Tedarik ve Yapım işi sözleşmelerinin sözleşme koşullarına uygun olarak sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağlar.

Hibe/Eşleştirme Değerlendirme

Hibe-Eşleştirme Değerlendirme Bölümü hibe programlarının ihale süreçlerini, doğrudan hibe programlarının müzakere süreçlerini ve eşleştirme projelerinin seçim süreçlerini sözleşme imzalama aşamasına kadar yönetir. Buna ek olarak Jean Monnet Burs Programının ilanına çıkılmasından yazılı sınav da dahil değerlendirme süreçlerinin yönetimi ve sözleşmelerinin imzalanması Hibe-Eşleştirme Değerlendirme Bölümü’nün sorumluluğundadır.

Hibe/Eşleştirme İzleme Bölümü

Hibe/Eşleştirme İzleme Bölümü; imza süreçleri tamamlanan “Hibe”, “Doğrudan Hibe” ve “Eşleştirme” sözleşmelerinin/anlaşmalarının uygulama süreçlerini izler. İlgili sözleşmelere/anlaşmalara tahsis edilmiş fonun, sözleşme eki olan belgelerde taahhüt edildiği şekilde ve sözleşme kurallarına uygun olarak kullanılmasını sağlar.