Ana içeriğe atla

“Güneydoğu Sınırında Sınır Gözetleme Kapasitesinin Artırılmasına Yönelik Tedarik" projesi kapsamında MFİB ve ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında 27.7 milyon Avro’luk sözleşme imzalanmıştır.

“Güneydoğu Sınırında Sınır Gözetleme Kapasitesinin Artırılmasına Yönelik Tedarik" projesi kapsamında MFİB ve ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında 27.7 milyon Avro’luk sözleşme imzalanmıştır.

 

Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) 2016 Yıllık Eylem Programı altında Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen, İçişleri Bakanlığı’nın Faydalanıcısı, Merkezi Finans ve İhale Biriminin Sözleşme Makamı olduğu "Güneydoğu Sınırında Sınır Gözetleme Kapasitesinin Artırılmasına Yönelik Tedarik" projesi kapsamında 27.710.400,00 Avro tutarında  Elektro-Optik Gözetleme Sistemlerinin tedariğini içeren sözleşme, Birim Başkanımız Sayın Dr. Hakan Ertürk ve ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Haluk Görgün ve Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Sezai Elagöz tarafından imzalanmıştır.