Ana içeriğe atla

Önemli Duyuru

Son günlerde bazı özel kuruluş ve kişiler tarafından Birimimiz ismi/logosu kullanılarak çeşitli hibe, altyapı ye yatırım programları altında fon almaya hak kazandıklarına dair kendileri ile irtibat kurulduğuna ilişkin bilgiler/şikayetler Birimimiz ile paylaşılmaktadır.

Ayrıca, www.tr.onlinecfcu.com adresinden yayın yapan sitenin Birimimiz internet sitesini taklit ederek dolandırıcılık faaliyetinde bulunduğu ihbar olunmuştur.
 
Paylaşılan bu bilgiler incelendiğinde, üçüncü taraflarca Birimimiz ismi/logosu kullanılarak yapılan bu bilgilendirmelerin gerçeği yansıtmadığını ifade etmek isteriz.
 
Birimimizce yürütülen tüm ihalelere ilişkin duyurular Birimimiz internet sayfasında (www.mfib.gov.tr veya www.cfcu.gov.tr) ilan edilmektedir.
 
İhale duyurularına, ayrıca, Avrupa Birliği Uluslararası İşbirliği ve Kalkınma Genel Müdürlüğü’nün (DG DEVCO) internet sayfasından da (https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?ADSSChck=1415605466710&do=publi.welcome&userlanguage=en) ulaşılabilmektedir. Bu adresler dışındaki herhangi bir adreste ilan edilmiş herhangi bir ihale çağrımız bulunmamaktadır.
 
Birimimiz tüm çalışmalarını Ankara’daki Hazine ve Maliye Bakanlığı Emek Kampüsü’nde yer alan binasından yürütmekte olup, Birimimizin herhangi bir taşra veya yurtdışı teşkilatı, şubesi bulunmamaktadır.
 
Birimimizce yürütülen tüm ihalelerde teklif sahipleri/başvuru sahipleri ile ihale duyurularında ilan edilen usullerle irtibat kurulmaktadır.
 
İhalelere başvuru yapacak kişilerden/kuruluşlardan herhangi bir ön ödeme/avans ödemesi kesinlikle alınmamaktadır.
 
Birimimiz çalışanı olduğunu ifade eden ve teklif hazırlanmasında yardımcı olmayı teklif eden kişilerin Birimimizle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.
 
Birimimiz çalışanları, yasal düzenlemeler doğrultusunda, kesinlikle teklif hazırlıklarında görev alamamakta; hiçbir kurum, kuruluş veya kişi ile teklif hazırlıkları konusunda görüşme yapmamaktadır.
 
Kendilerini Birimimiz çalışanı olarak tanıtan, Birimimiz ismi ve logosunu izinsiz kullanan tüm kişiler ve kuruluşlar hakkında ilgili Makamlara suç duyurusunda bulunulmuştur/bulunulacaktır.
 
Birimimiz isminin ve logosunun kullanıldığı şüpheli eylemler hakkında kolluk kuvvetlerine veya savcılıklara suç duyurusunda bulunabilir, şüpheli e-postalar ve Web siteleri hakkında info@cfcu.gov.tr adresi üzerinden Birimimiz ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 
Sorumluluk Reddi Beyanı: CFCU tarafından yetkilendirilmemiş portalları, web sitelerini veya e-posta adreslerini kullanan kişi veya kurumların eylemleri nedeniyle Birimin herhangi bir sorumluluğunun olmadığı ve bunlardan kaynaklanabilecek doğrudan ya da dolaylı zararlar ve kayıplardan dolayı sorumlu tutulamayacağı beyan olunur.